Ach mieć ten dach...

AgA
02 Dec 2008 - 13:24:43
Witam towarzyszy niedoli.
Mieszkam w niedużym mieście. Mam dwoje dzieci w wieku szkolnym i najgorszą moją bolączką jest brak dla nas miejsca. Obecnie zamieszkuję z teściami i mężem, ale cała trójka to ludzie nadużywający w stopniu tragicznym już alkoholu. Pracuję a dzieci się uczą i to co przezywamy jest nie do opisania...Nie mamy dokąd się wyprowadzić bo mimo , że pracuję nie stać mnie na wynajęcie mieszkania.W maju złożyłam wniosek o przyznanie nam mieszkania komunalnego , który wkrótce będzie rozpatrywany. Teściowa już od dawna każe mi i dzieciom się stąd wynosić , bo to jej mieszkanie a ja jestem jak to mówi niepijącą jechówką (mimo iż z tym wyznaniem nie mam nic wspólnego)Codziennie wysłuchuję obelg i wyzwisk, smród denaturatu mnie dobija a dzieci...szkoda gadać...Jedyna moja nadzieja to to , że mój wniosek komisja rozpatrzy pozytywnie , bo w innym wypadku to już tylko wziąć walizke i isć z dzieciakami pod most.Dłużej nie damy rady tak mieszkaćsad smiley
Temat Autor Wysłane

Ach mieć ten dach...

AgA 02 Dec 2008 - 13:24:43

Autor:

E-mail:

Temat:

Zabezpieczenie przed spamem:
Wpisz kod, który widzisz poniżej do pola pod obrazkiem. To jest zabezpieczenie blokujące boty, które chcą automatycznie wysyłać wiadomości. Jeżeli kod jest nieczytelny spróbuj odgadnąć. Jeżeli wpiszesz zły kod to obrazek zostanie automatycznie utworzy ponownie, a Ty będziesz miał(a) kolejną szansę na wpisanie poprawnego kodu.
Wiadomość: