moja sytuacja jest taka sama jak wiekszosc tu zagladajacych na strone mam 20 lat jestem osoba młodą wiem jestem byłom wychowanką domu dzieck a w gdansku,czekam juz od 2 lat na lokal socjalny i se jeszce poczekam bo na liscie w urzedzie jestem 489 wiec jescze 6 lat max tak mi obiecuje,jak widac nikt niechce nam ułatwic startu w dorosłe NORMALNE życie od opieki spolecznej dostaje 400 zl na wynajecie pokoju,zarabiam ok 700 zł zalezy jaki miesiac niemoge przekroczyc 905 zł netto bo mops zabierze mi 400 zł i by jeszcze niestracic tego musze sie uczyc,w lutym tego roku byłam na rozmowie u pana prezydenta Lisickiego ale juz chyba niemusze pisac ze skonczyło sie tylko na obietnicach...rzad ma to gdzies...tłumaczą sie ze niema gdzie nas umiescic.Rozumiem to ale na euro 2012 jest?na autostrady ktorych tez niezaduzo jest?sa pieniadze?to jest unia?jest mi ciezko ale co zrobic dalej musze wynajmowac i martwic sie o kazdy kolejny dzien czy osoba ktora mi wynajmoje pokoj niepowie ze za duzo wody itd..........JEST MI WSTYD ŻE JESTEM POLKĄ.............
RZĄD TOMA W DUPIE
NIUNIA2303@WP.PL