Witam POLANGELO !!
Przyglądam się Twoim wypowiedziom od dłuższego czas i Imponujesz inteligencją.
Tak ,zapewniam Ciebie i wszystkich tu piszących, to MA sens !!
Należy masowo wyjść na ulice, nie ma innego wyjścia. Bez takiego właśnie radykalizmu, nic się nie ruszy z miejsca.
Tylko krzykiem i kamieniami, niestety, to smutne , ale Uwierz, tylko tak !!!
Również działania systematyczne w granicach prawa, tak trzeba, by nie być posądzonymi o populistyczność i zadymiarstwo.
W obu przypadkach mam dopracowany plan działania i zapewniam,że jak się zjednoczymy, po prostu w walce o godne życie, to i tereny za darmo w gminach się znajdą pod budownictwo społeczne, to i Rzecznik Praw Obywatelskich się zainteresuje, to i NIK będzie zadowolony, jak mu pokażemy jak gminy wypełniają swój psi obowiązek a banda polityczkosko-developersko-bankowa knuje jak wydoić nas, to i kasa się w KFM i BGK znajdzie oprocentowana poniżej inflacji nie tylko dla kumpli prowadzących lukrowe TBS-y.
Wiem dużo o machlojach głównych graczy rynku mieszkaniowego z ostatnich lat, jak im o tym powiemy, sami wszystko nam załatwią mocą ustawy, Zobaczysz Zaufaj.
a p.s.
a tak na marginesie, to własnie jestem jednym z tych, których Opisujesz brzytkimi słowami, ale mam juz tego dość, - sumienie
pozdrawiam
Sławek